Internationale møder

OAs internationale hjemmeside kan du finde tid, sted og kontaktpersoner for møder over hele verden.

Vær opmærksom på, at informationerne på hjemmesiden er baseret på gruppernes egne indberetninger til OA. Der kan derfor være møder, som ikke længere er aktive. Det er altid en god ide at henvende dig til gruppens kontaktperson forud for mødet.


Online møder

Søndag fra 19.30 - 20.30

Man skal have en Skype konto - den er gratis
Man kommer med ved at sende anmodning på Skype - til brugernavnet; OA.keep.it.simple
Ens anmodning bliver godkendt af en servicerepræsentant
Man skal være logget på senest 19.25, hvor en servicerepræsentant ringer folk op
Vi holder møder med webcam - vi har også har en fælles chat, hvor fx tekster kan lægges ind.

Er man interesseret og har spørgsmål kan henvendelser ske på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Tlf: Beda 27 21 00 87

  

Onsdage i lige uger fra 20.00 - 21.00

Vi mødes på Skype for at læse AAs blå bog og følge store bog studieguide.

Man skal have en Skype konto - den er gratis, og så sender man en anmodning til jullebb samt besked om at det handler om Store bog studieguide mødet. På mødedagen skal man være logget på Skype kl 19:55, hvorefter man bliver ringet op. Mødet foregår uden webcam, og man kan bruge chatfeltet til at skrive kommentarer og spørgsmål.

ved spørgsmål kan man kontakte Julia 2221 1073 / Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Tjek evt. med gruppens kontaktperson, at der er ikke er sket ændringer omkring tid og sted for det pågældende møde.

Åbne møder betyder, at mødet er åbent for mennesker, som ikke selv har eller har haft problemer med tvangsoverspisning. På åbne møder er der typisk et OA medlem, som fortæller sin livshistorie.
Måden møderne afholdes på varierer, men alle grupper har det til fælles, at deltagerne søger helbredelse på tre niveauer: fysisk, følelsesmæssigt og spirituelt. Fælles for alle grupper er også, at den eneste betingelse for medlemskab er et ønske om at holde op med at spise tvangsmæssigt.

Mødelisten er fortrolig for personer, der ønsker at deltage i OA møder og bør ikke benyttes til noget andet formål - ej heller som postadresseliste.